5 produktivitetstips för 2015

10 december, 2014

Kära kunder och läsare,

 

Det är dags att avrunda året. Och i år vill jag göra det i tacksamhetens tecken. För utan er inget företag, ingen utveckling, och absolut inte lika mycket kul!

 

Så tack alla kunder för fantastiska uppdrag. För att jag fått vara med på en liten del av er resa. Tack för kommentarer och synpunkter på mina bloggar. För att ni hjälper mig att bli en bättre företagscoach- och konsult.

 

Ett särskilt tack vill jag framföra till min knappt treårige son Robin, som med sin kompromisslösa inställning tvingat mig att bli en mer effektiv företagare.

 

Så, här kommer min julklapp till er: de fem viktigaste produktivitetstipsen från Robin, min allra minsta konsultkompis. :)

 

En riktigt skön ledighet önskar jag er, och ett fantastiskt 2015!

 

/Sanna

 

Produktivitet à la Robin

 

Perfektion tar för mycket tid. Nöj dig med tillräckligt bra – det räcker längre än du tror.

 

Jobba med rätt människor. Personer som kompletterar och vågar ifrågasätta dig. Som brinner för samma sak som du – och för konkreta resultat.

 

Gör rätt, gör en sak i taget – och gör klart. Tiden är knapp. Prioritera! Skippa onödiga avbrott. Var närvarande i stunden. Se till att bocka av saker från listan.

 

Sov så mycket du kan, när du kan! Sömn gör dig kreativ, produktiv och glad. Sömn gör möjlighetstänk möjligt. Kort sagt: sömn gör dig till en bättre företagare!

 

Hav tålamod, behåll fokus – och jobba på! Utvecklingen över tid är det som räknas. Jobba på fokuserat, även om resultaten inte syns just idag.

Comment