Tjänster

 

Konkret nytta är mitt främsta fokus!

 

Oavsett om jag coachar eller föreläser, så är mitt främsta fokus användbarhet för mina kunder. Jag vill att du, som småföretagare, ska lämna mig med hög motivation och nya, konkreta sätt att driva ditt företag framåt.

 

Några ord om hur jag jobbar:

 

Småföretagscoaching är coaching anpassad till de specifika utmaningar du som småföretagare möter. Som din småföretagscoach fungerar jag som en tillfällig ”krycka” som ger dig fokuserat stöd inom affärsstrategi, försäljning och kommunikation. Dina utmaningar är grunden – starkare resultat är målet!

 

Som coach jobbar jag på tre nivåer:

 

 

En coach fungerar som ett bollplank som hjälper dig att hitta rätt väg och kraftfulla lösningar. Du bestämmer vad du vill fokusera på, och ansvarar för att genomföra de beslut som du fattar under coachingsamarbetet. Mina verktyg är min erfarenhet inom affärsutveckling och entreprenörskap, kraftfulla coachingmetoder, ett strukturerat tänk, och förmågan att upptäcka möjligheter såväl som potentiella risker.

 

Läs mer om min småföretagscoaching – klicka på länkarna ovan eller i menyn till vänster!

 

Mina föreläsningar är dynamiska möten där du får konkreta tips för att utveckla ditt företag. Jag blandar matnyttig teori med användbara verktyg som du direkt kan börja använda i företaget.

 

Jag har stor talarvana både från Sverige och utlandet, bland annat i Montenegro, Moldavien och Japan. Har föreläst både för offentlig sektor och privata företag, samt blivit inbjuden att tala på universitet. Konkret värde, bra åhörarkontakt och en lagom dos humor brukar vara de saker som uppskattas mest.

 

Läs mer om mina föreläsningar genom att klicka på länkarna till vänster – självklart skräddarsyr jag innehållet efter era behov!