Kickstarten: Start-up-programmet

imagesL93Z42IV

Start-up-programmet är perfekt för dig som planerar att starta, eller nyligen har startat företag. Som tar ditt företag och din tid på allvar, och som vill ge dig själv de bästa förutsättningarna för att lyckas.

 

Programmet tar ett helhetsgrepp på ditt affärskoncept, och ger ditt företag en stabil grund. Du undviker de vanligaste missarna och kortar vägen till framgång!

 

Vi jobbar igenom ditt affärskoncept och svarar på frågorna:
- Hur vet jag om min idé är rätt?
- Vem säljer jag till?
- Var finns mina kunder?
- Hur når jag ut till min målgrupp?
- Var och hur ska jag börja?

 

Start-up-programmet är skräddarsytt för ditt företag. Vi går rakt på dina viktigaste utmaningar och täcker in grundpelarna för ditt företag: från företagsvision, affärsidé och målgrupp, till strategi, marknads- och handlingsplan.  Programmet pågår intensivt under 90 dagar för att du effektivt ska kunna komma igång och ge ditt företag en kraftfull skjuts framåt.

 

Om Start-up-programmet:
- Pågår under 3 månader
- Inkluderar  8 coachingsessioner (à 45 minuter) över telefon
- Inkluderar 2 timmar e-mailcoaching, där du t ex kan ställa kompletterande frågor, bolla en idé eller be om feedback på texter (t ex affärs- eller marknadsplan)
- Pris: 12 000:-

 

Är Start-up-programmet rätt för dig? Kontakta mig för ett samtal om hur jag kan stötta dig i din företagsstart. Maila mig eller ring på 08-519 715 17.