Vilken är din företagsklapp?

20 december, 2012

Julen står runt hörnan och väntar på att få göra entré. Och många av er sitter säkert och jobbar undan det allra sista idag innan ledigheten. Så mitt nyhetsbrev denna månad blir kort.

I denna givandets tid vill jag helt enkelt uppmärksamma dig och ditt företag. Jag tror nämligen att risken är stor att du, som flera andra småföretagare, glömt bort en av de allra viktigaste julklapparna: den som du vill ge dig själv under nästa år.

Så innan du stänger butiken om den här sidan jul, ta en kort stund och fundera:

Vilken är din största önskan för ditt företag under 2013? Och vad skulle du behöva för att uppfylla den?

För min egen del vill jag att 2013 ska stå för utveckling: jag vill nå ut till fler företagare med mer produkter! En ny hemsida med tillhörande webbshop är en pusselbit för att nå detta. Tid till produktutveckling är en annan. Marknadsföring är en tredje – bland annat genom fortsatt bloggande på www.mittforetag.com och som en av 16 expertskribenter på www.driftig.nu.

Jag önskar dig en riktigt God Jul och ett spännande, inspirerande och lönsamt 2013! Oavsett önskad företagsklapp, så är min innerliga förhoppning att du får det du vill! :)

Vi ses igen nästa år!

Varma hälsningar,

Sanna

Comment