Nöjda kunder

Sagt om mig som coach

 

Jag kontaktade Sanna efter att mitt företag hade nått en platå. Våra virtuella möten hjälpte mig att förstå mina dagliga aktiviteter och analysera mina styrkor och svagheter. Sannas uppmuntran hjälpte mig att fokusera på vilka steg som behövde tas. 

Jag fick ett ovärderligt perspektiv på mitt arbete; hon hjälpte mig också att forma en handlingsplan genom att gå igenom några av mina rädslor och dela upp problemen i hanterbara bitar. 

Men den mest värdefulla aspekten var möjligheten att prata med henne om mitt företag och mina planer, eftersom hon alltid var genuint intresserad av mig och mina problem. Fokus, perspektiv och strategi – det är i korthet vad jag har fått. Jag ser fram emot våra kommande möten i framtiden.

Bozena Burda, Polkadot Global Ltd., London, the UK 

 

Jag anlitade Sanna för att utveckla företagets marknadsstrategi, som behövde renoveras. Min målsättning: att bättre nå ut till min målgrupp och få fler kunder.

Jag lärde mig mycket nytt om marknadsföring och fick väldigt konkret hjälp att ta fram en ny strategi, som snabbt började ge resultat.
Sanna är mycket professionell i sin roll som coach. Hon är rakt på sak, kunnig och opretentiös. Jag rekommenderar varmt hennes coachingtjänster till alla som vill utvecklas som företagare!
Olgica Nikčevic, Šarm D.o.o.

 

Jag behövde hjälp under starten av mitt klädföretag. Sanna hjälpte mig att ta fram en strategi och marknadsplan, och gav mig suveräna idéer för att utveckla företaget på ett smart och målinriktat sätt, idéer som jag kunde börja implementera på en gång. Det var härligt att se hur företaget började komma på fötter!
Det är väldigt stimulerande att jobba med Sanna, hon är proffsig men avslappnad på samma gång. Och jag är så nöjd med de framsteg företaget börjat göra!
Tack Sanna!
Marina Pejovic, Ivica & Marica

 

Sanna hjälpte mig att bli mer effektiv i mitt arbete under en ganska svår period. Jag fick stöd att sätta tydliga mål och identifiera de steg jag behövde ta för att genomföra det jag föresatt mig. Under regelbundna coachingsessioner hjälpte hon mig att behålla fokus och motivation. Hennes öppna attityd, optimism och raka feedback var verkligen ett stort stöd för mig. Det var ett sant nöje att bli coachad av Sanna. Hon har mina högsta rekommendationer.
Eric Le Reste

 

Blandat från kursdeltagare

 

- Sanna berättar bra och ger exempel som gör förståelsen lättare.

- Som kursledare är Sanna intressant, tydlig och har ett bra upplägg.

- Hon är kunnig och erfaren.

- Sanna är mycket påläst och kunnig, väldigt inspirerande!!

- Hon var enkel och flexibel.

- Kunnig, övertygande, tydlig och rak.

- Inspirerande, ger en känsla av ”can do” som smittar.

- Sanna är väldigt lugn och trevlig och intresserad av att hjälpa

- Erfaren och inspirerande.

- Hon är en duktig retoriker.

- Sanna vet verkligen vad hon pratar om.

 

Kursen var väldigt nyttig! Jag lärde mig att jobba mer effektivt med mitt eget företag!
Svetlana Cukic, Atel D.o.o.

 

Sanna var en väldigt proffsig och kunnig kursledare som gav mig många nya idéer om hur jag kan utveckla mitt företag.
Olgica Nikcevic, Charme Unikum D.o.o.

 

Sanna är öppen och objektiv och gav många bra exempel från best practice. Jag fick många nya sätt att tänka kring mitt företag – toppen för utvecklingen framåt! Nyttiga övningar hjälpte mig att bli mycket bättre på att presentera mitt företag.
Mirjana Paunovic, Pamark

 

Sanna var tydlig och kunnig. Jag fick ett nytt sätt att se på planering som kommer att hjälpa mitt företag framöver.
Neda Novegic

 

Sanna är en väldigt tydlig och informativ kursledare med högt i tak. Interaktiva övningar och gemensamt erfarenhetsutbyte fick mig att lära känna mina styrkor och svagheter ännu bättre. Jag är mycket nöjd med allt!
Vera Lekovic, Royal Club Travel

 

Sanna är mycket kompetent inom affärsutveckling och har förmågan att föra över sitt kunnande till andra. Hennes tydliga input gav mig idéer till nya produkter som jag redan har börjat utveckla.
Biljana Vukcevic

 

Jag uppskattade Sannas förmåga att föra över kunskap till kursdeltagarna på ett tydligt och praktiskt sätt. Hon jobbar med konkreta exempel som gör det intressant, levande och lärorikt. Allt var toppen!
Radojka Ražnatović, Frutiera D.o.o.

 

Det bästa med Sanna var hennes förmåga att omsätta sin personliga erfarenhet och andra exempel till information som vi verkligen kunde ta till oss! Jätteviktigt!
Lidija Vukcevic

 

Sanna är supertydlig som kursledare och jobbar verkligen med hög kvalitet! Jag fick suverän information för att utveckla mitt företag.
Katarina Popovic, Populus D.o.o.

 

Sanna är kunnig, tydlig och med fokus på det relevanta! Fick mycket värdefull information för att vidareutveckla mitt företag!
Ljubica Kostic-Bukarica, M.A.S. Code D.o.o., kursdeltagare.

 

Glada uppdragsgivare

 

Sedan 2010 har Svenska Institutet drivit projektet Creative Women (Kreativa Kvinnor), en större satsning i Östeuropa. Projektets målsättning är att stimulera en dialog kring kvinnors entreprenörskap och varför det är så viktigt att förverkliga deras potential.

 

Under november 2013 var Sanna Koritz inbjuden av Svenska Institutet och Svergies Ambassad i Moldavien att tala vid projektets öppnande i Chisinau och att leda en workshop på temat att stimulera kvinnors entreprenörskap.

 

Sannas tillvägagångssätt, i vilket hon kunde använda sig av sin breda erfarenhet från både Sverige och Montenegro, var mycket uppskattad av de särskilt inbjudna deltagarna och var ett mycket viktigt bidrag till projektets framgång i Moldavien.

 

Judith Black, Project Manager, Svenska Institutet

 

 

Sanna levererade en väldigt bra utbildning inom affärsutveckling för GIZ Montenegro och för medlemmar av Föreningen för affärskvinnor i Montenegro.

 

Under en tvådagars workshop samt individuella coachingmöten, så hjälpte Sanna varje affärskvinna att stärka sina färdigheter inom affärsutveckling. Effekten av utbildningen var extremt positiv.

 

Sanna är professionell med en positiv attityd och en talang för utbildning och rådgivning inom affärsutveckling. Hon är en toppen person att jobba med!

 

Alma Henic Strahinja, GIZ Montenegro

 

 

Sanna tog fram och ledde en workshop för mentorer och adepter som deltog i det EU-finansierade Mentorskapsprogrammet som drevs av Center for Entrepreneurship and Economic Development (CEED) under 2012.

 

Sanna är en inspirerande kursledare, som har förmågan att överföra konkret kunskap som kursdeltagarna kan börja använda direkt i sina företag. Hon använder exempel från verkligheten och massor av interaktivitet för att stimulera engagemang och lärande.

 

Sanna har ett personligt, direkt och väldigt tydligt sätt att kommunicera och är inte rädd för att blanda seriöst fokus med en god portion humor. Hon är väldigt strukturerad och gör det lätt för deltagarna att hänga med.

 

Våra deltagare var väldigt nöjda med Sannas workshop! Det var ett sant nöje att jobba med Sanna och jag rekommenderar henne varmt som kursledare.

 

Vesna Bojanovic, CEED