Om mig

Småföretagsutveckling är min passion!

 

Varför? Småföretag behövs för att hålla ekonomin igång! Det är här jobben skapas, här sker en stor del av alla innovationer. Småföretagare är också de bästa kunder man kan ha: modiga människor som drivs av en idé – och som vågar satsa på att förverkliga den!

 

Jag vill se fler småföretagare lyckas – långt fler än de cirka 66% som finns kvar efter företagets tredje födelsedag. Därför hjälper jag dig som småföretagare att bygga en stark företagsgrund; hitta nya sätt att utvecklas; och nå ut till och fånga in dina kunder.

 

Mina redskap:

  • Lång erfarenhet av internationell affärsutveckling;
  • En stark kreativitet;
  • Ovanligt strukturerat tänk;
  • Förmågan att upptäcka både affärsmöjligheter och potentiella fallgropar.

 

Lite hårdfakta…

 

Affärsutveckling är min röda tråd. De senaste åren som egen företagare och småföretagscoach. Innan dess som Utvärderingsansvarig Stockholms stad (Kompetensfonden); Projektledare Stockholms stad (Näringslivskontoret); Internationell affärsutvecklare COLT Telecom (London); Strategikonsult på Arthur Andersen (London); och Exportkonsult på Exportrådet (Bryssel).

 

Kommunikation är och har varit en stor del av mitt yrkesliv: att tala inför små, stora och väldigt stora grupper; och att skriva effektiva affärstexter.

 

Mitt internationella perspektiv hjälper mig att kommunicera med och relatera till småföretagare med vitt skilda bakgrunder och behov. Jag har bott och jobbat i Serbien, Montenegro, Belgien, England, USA, Frankrike, Kanada och Spanien.

 

Jag har en Master of Science i Management från The London School of Economics and Political Science, samt en Bachelor med en Major i International Affairs & Economics och en Minor i Marketing från Vesalius College i Bryssel. Jag är diplomerad coach enligt The International Coach Federation.

 

Ideella uppdrag

 

Jag tycker om att bidra i utvalda ideella sammanhang, och arbetar regelbundet som mentor eller projektmedlem.
 
Några av mina tidigare uppdrag är: 

 

 

Nyfiken på mer? Kontakta mig direkt eller läs mer här om hur jag kan hjälpa dig och ditt företag!